Annonce
Nørrebro

Budgetforhandlinger: Flere københavnere skal opleve Utterslev Mose

Her ses den nye cykel- og gangrute, som Københavns Kommune afsætter 1,1 millioner kroner til. Forbindelsen skal gå via Rentemestervej og den kommende 'Nordvestpassage', som er en del af en ny, grøn cykelture, der går fra Mimersparken til Nordvest. 
Annonce

Blot seks kilometer nordvest for centrum af København ligger det fredet, store naturområde Utterslev Mose. Og flere københavnere skal have bedre adgang til naturen i mosen.

Københavns Kommune afsætter 1,1 millioner kroner til en undersøgelse af en grøn cykel- og gangforbindelse, som skal gøre det lettere at komme til Utterslev Mose fra Bispebjerg og Nørrebro, samt en ny skiltning, som skal gøre det lettere at finde rundt i det grønne område.


Utterslev Mose er et af de største naturområder i København. Vi skal sikre, at mange flere københavnere får glæde af det dejlige område – samtidig med at vi passer godt på den fantastiske og unikke natur, der er.

Frank Jensen (S), overborgmester


Projektet omhandlende Utterslev Mose indgår i Københavns Kommunes 'Arealplan for grønne områder' og skal bidrage til, at alle københavnere skal have let adgang til grønne områder, som er attraktive at benytte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Koncert

Dansk rock i Stefanskirken

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce