Annonce
Nørrebro

Den lokale Michelin restaurant på Jægersborggade fejrer 10 år med gourmet dürüm!

Relæ. Pr-foto
Annonce

Den lokale økologiske Michelin restaurant Relæ, har nu prydet den populære Jægersborggade i hjertet af Nørrebro, i et helt årti.

Drengene bag Relæ har knoklet kompromisløst, for at sammenføje gourmet og økologi. Nogle tårnhøje ambitioner, som de har kunne indfri ved en tildeling af en Michelin stjerne i 2012 samt et certificeret Økologiske Guldmærke i 2013.

Nu kan restauranten fejre sin succes ved sin 10 års fødselsdag. Det skal fejres i Nørrebros ånd under det gule halvtag i Nørrebroparken.

Her har Relæ-drengene smurt ærmerne op og vil slynge Dürüm kebab over disken, lavet på langtidsstegt og marineret økologisk lam fra Havarvadgaard. Der vil være mulighed for at stille tørsten med et forfriskende glas naturvin eller en økologisk øl.

Fejringen finder sted 23. august fra kl. 17-21 i Nørrebroparken under det gule tag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Koncert

Dansk rock i Stefanskirken

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce