Annonce
Hashsalg

En forælders opråb: - Man sælger sgu da ikke stoffer klos op ad børn!

Hos NørrebroLIV og Nørrebro Nordvest Bladet sætter vi i øjeblikket fokus på det åbenlyse hashsalg i Nørrebroparken. Foto: Jesper Gisli
Annonce

NørrebroLIV har modtaget en beretning fra en forælder til et barn, der spiller fodbold i Nørrebro United, og som er rystet over den ulovlige handel med stoffer midt i fodbold og leg. Vi bringer beretningen anonymt af hensyn til forældrerens sikkerhed. Redaktionen er bekendt med vedkommendes identitet.

- Vores barn kom hjem fra DBU’s Fodboldskole i sidste uge, og sammen med et par kammerater fortalte de om, hvor mange anholdelser der havde været den dag, i stedet for at fortælle om fodboldoplevelserne. Det påvirker dem da. Det kan vi jo både se og høre. Det er jo fuldstændig grotesk og absurd, at det er kommet dertil, at der foregår noget ulovligt på en så accepteret måde, og at pusherne samtidig styrer hele bulen nede på legepladsen og ved fodboldbanerne, skriver den anonyme forælder og fortsætter:


De gemmer stofferne på legepladsen, hvor der går små børn rundt. Små børn?!! Og når politiet kommer, lader de bare som om, de er forældre

Anonym forælder


- De patruljerer områderne, spørger hvad folk laver der, om de vil købe noget, og beder folk om at gå videre, eller spørger om de har taget billeder. De gemmer stofferne på legepladsen, hvor der går små børn rundt. Små børn?!! Og når politiet kommer, lader de bare som om, de er forældre. De er iskolde, og det hele foregår midt i leg på en legeplads med små børn og mødre med barnevogne og kaffe og med en masse børn på boldbanerne ved siden af. Jeg synes, det er skandaløst, at der ikke bliver gjort noget ved det. En dag sker der noget rigtigt grimt, og så er de første 50 børn måske vidner til det. Det må jo ikke ske!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Lav vandstand i Sortedams Sø

Annonce