Annonce
Samfund

Godt nyt for de festglade: Deltag i stor virtuel fest med Infernal

Til det store online event kan du blandt andet opleve en koncert med det danske band Infernal. Pr-foto
Annonce

Der har ikke været de store muligheder for at feste i coronatiden som følge af diverse nedlukninger af barer, restauranter og natklubber. Men det har Nørrebro Bryghus nu fundet en løsning på.

De inviterer nemlig, i samarbejde med det danske band Infernal, til en stor virtuel fest lørdag 30. januar klokken 20. Her får alle muligheden for at feste sammen - hver for sig. Der vil være besøg af blandt andet Jan Elhøj og dragqueen kvartetten 'Veninderne' samt livemusik af Infernal og ølsmagning med brygmesteren Michael Rahbek, når de to helt nye 'Infernøl' skal smages.

Eventet bliver altså en kombination af koncert, ølsmagning og diverse gæster.

- Vi havde egentlig ikke tænkt, at ’Infernal River Pisset Ned’, som vores koncerter har heddet de senere år, var særlig egnet til at opleve online, men man har et standpunkt, til man tager et nyt, og vi kan godt lide idéen om, at det ikke 'bare' er en almindelig koncert, som vi streamer til folk. Det bliver mere et tv-show med en helt masse musik frem for kun at være en koncert kogt ned til at blive vist på en skærm – med den samme 'looseness' og afslappede stemning, som når folk går live på Facebook eller Instagram, påpeger sangerinden Lina Rafn.

Du kan købe de såkaldte 'Infernøl' på noerrebrobryghus.dk/infernoel-webshop/, og du kan se eventet live på noerrebrobryghus.dk/infernoel.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Annonce