Annonce
Nørrebro

Hanne undrede sig over kraftigt lys i det fjerne: Vi har undersøgt sagen

Det varme lys som Hanne Vestbjerg Knudsen kan se fra sit vindue. Foto: Hanne Vestbjerg Knudsen
Annonce

Fra Hanne Vestbjerg Knudsens lejlighed på Nørrebro er der en særdeles god udsigt. Man kan se langt. Men et spørgsmål har meldt sig hos Hanne Vestbjerg Knudsen. Hun strøg derfor til tasterne og stillede sit spørgsmål i facebook-gruppen 'Det sker på Nørrebro'.

- Kan en klog fortælle mig, hvad det er for et lys, jeg ser i det fjerne hver aften?

Ud fra de mange kommentarer og bud der er kommet på hendes opslag i facebook-gruppen, så lader det ikke til, at Hanne Vestbjerg Knudsen er den eneste, der har undret sig over lyset.

- Jeg har først lagt mærke til lyset i horisonten omkring jul og nytår. Og derfor er der mange af de forslag, der er kommet ind i tråden, som jeg på forhånd udelukker af logiske årsager, siger Hanne Vestbjerg Knudsen.

Efterfølgende har hun sendt sit spørgsmål til os på redaktionen. Og vi har sat os for at undersøge, hvad det er for et lys, som Hanne Vestbjerg Knudsen kan se aften efter aften fra sit vindue.

Annonce

En god forklaring

Der er en meget stor chance for, at det lys, som Hanne Vestbjerg Knudsen kan se fra sit vindue, er fra Gartneriet Legro, som ligger i Karlslunde. Og her vil den opmærksomme nok tænke, at hos Gartneriet Legro, er  der altid lys og har været det i mange år.

Men der er en særlig grund til, at Hanne Vestbjerg Knudsen og flere andre fra Nørrebro måske først har lagt mærke til lyset nu, det forklarer Jette Pedersen, som er ansat hos Gartneriet Legro os.

- Vi har i forbindelse med jul og nytår haft vores lys tændt i længere tid og dermed også i andre tidsrum end normalt. Dette skyldes, at vi har skullet have vores planter til at gro hurtigere for at kunne imødekomme efterspørgslen i forbindelse med højtiden, siger Jette Pedersen.

Hun mener, at det kan være grunden til, at Hanne Vestbjerg Knudsen måske ikke før har lagt mærke til lyset, da det resten af året kan være slukket i det tidsrum, hvor vores nørrebroer normalt kigger ud af sit vindue.

Hanne undrede sig os i lyset i det fjerne og skrev til os med sit spørgsmål på . spoerg.ugeavisen.dk/kbhliv Det kan du også gøre, hvis du du undrer dig over noget i din bydel.

_

Annonce
Annonce
Klumme

Kønne signaler

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce