Annonce
Debat

Hvor ender vi henne, hvis alle krænkelsessager ender i afskedigelser?

Frank Jensen trak sig 19. oktober som overborgmester ved et pressemøde på Islands Brygge. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Annonce

Læserbrev: Jeg synes, at det er forkert, at vores borgmester Frank Jensen er blevet nødt til at afgå som borgmester og næstformand for socialdemokratiet. Jeg mener, at det er på et meget spinkelt grundlag.

Han har jo ikke begået de helt store krænkelser og det som han har foretaget sig i den sammenhæng, foregår over alt i Danmark og har gjort det i rigtigt mange år. Frank Jensen har desuden sagt undskyld til de involverede kvinder hver gang, at han fandt ud af, at han vidst havde været lidt for flittig med hænderne ved en festlig komsammen.


Hvor i alverden vil vi ikke være henne, hvis alle mænd der havde gjort det samme som Frank Jensen skulle fyres fra deres stillinger?

Helle Bolther


Jeg mener, at det er helt og aldeles overdrevet, at han ligefrem skal gå af. Hvor i alverden vil vi ikke være henne, hvis alle mænd der havde gjort det samme som Frank Jensen skulle fyres fra deres stillinger? Frank Jensen skulle da bare have haft en advarsel om, at hvis det nogensinde skete igen; at han sådan var lidt for flittig med hænderne sammen med fremmede kvinder, -ja så ville det få alvorlige konsekvenser for ham.

For ligefrem, at lade sådan en god politiker og borgmester, som har tjent os godt i mange år, bare sådan at lade ham forlade sin post i skam og vanære.

Det kan da ikke passe, at man skal ødelægge en god mand og en mand, som har været os en god borgmester her i København. Ja, jeg spørger bare; hvad bliver det næste mon, som vi vil få at se i dette yderst pinlige og offentlige Forum Romanum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Film

Unge laver film: "Vi bor ikke i en ghetto"

Annonce