Annonce
Sport

I en svær coronatid: Nørrebroernes fodboldsamlingspunkt får støtte

Nørrebro United får en god portion sponsorstøtte fra OK efter en tid, der på mange måder har været udfordrende. Foto: Nørrebro United
Annonce

Som så mange andre har fodboldklubben Nørrebro United været nødsaget til at holde lukket som følge af covid-19. Dog er der heldigvis et lyspunkt for Nørrebro-klubben i en hård tid, i og med de har fået en god portion sponsorstøtte fra OK.

I første omgang skulle der have stået godt 8000 kroner på sponsorchecken til Nørrebro United, men OK har denne gang valgt at lægge hele 30 procent ekstra oveni. Dette skal sikre, at fodboldklubben får ekstra økonomisk hjælp til at klare sig igennem denne udfordrende tid.

- Vi startede vores forening for 13 år siden, og har nu omkring 2000 børn og unge i Nørrebro United, som vi blandt andet har i aktivitet på kunstgræs, og det vi kalder 'baggårdsbold'. Så vi er glade for aftalen med OK, og synes det er flot med de ekstra 30 procent, påpeger Hans Jesper Langebæk, kasserer i Nørrebro United, i en pressemeddelelse.

Ulrik Aagård Povlsen, den administrative koordinator, pointerer desuden, at klubben bruger sponsorpengene til deltagelse i eksempelvis Vildbjerg Cup i fodbold. Hertil tilføjer han, at klubben har arrangeret fredagstræning for børn i alderen 8-11 år, der ikke har gået til fodbold, men som her får muligheden for at spille.

Pengene til Nørrebro United har OK's kunder sparet op ved at tanke på deres OK-benzinkort, som man kan vælge at knytte til sponsoraftalen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Nørrebro

Brand i skole på indre Nørrebro

Annonce