Annonce
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Jonas Wahnon i fuld julemandskostune. Foto: Privat
Annonce

Den 24. december. Dagen hvor mange små forventningsfulde ører lytter ivrigt efter julemandens bank på døren. For der er stadig børn, som tror på julemanden. Det kan corona ikke tage fra dem. Til gengæld giver det flere forældre en anden udfordring i år.

På grund af de høje smittetal er der rigtig mange familier, som ikke kan samles vanen tro. Måske kommer morfar eller onkel John ikke til juleaften, og dermed må julemanden udeblive. Men for flere NV'er og Nørrebroer bliver lykken alligevel gjort med et besøg fra en julemand.

Julemanden går i dette tilfælde også under det borgerlige navn Jonas Wahnon. Han så et opslag på 'Det sker i Nordvest', hvor en mor efterlyste en julemand, som kunne gøre julen endnu bedre for hendes datter. Og dét startede en tanke hos Jonas Wahnon, for han tænkte, at flere måtte sidde med samme ønske.

Jonas Wahnon er klar på at glæde børn i NV eller Nørrebro den 24. december. Foto: Privat

Snart lagde han et opslag på facebook-grupperne 'Det sker i Nordvest' og 'Det sker på Nørrebro', hvor han tilbød at komme forbi og være julemand den 24. december. Og der var kun positiv respons på hans initiativ.

- Jeg skulle alligevel sidde alene i julen, og tænkte derfor at det her var en god mulighed for at gøre en forskel og sprede glæde. Jeg har lige nu en håndfuld baggårde, jeg skal rundt i, og jeg glæder mig utrolig meget, siger Jonas Wahnon.

Jonas Wahnon understreger, at alle corona-restriktioner bliver overholdt.

Når denne avis udkommer, har Jonas Wahnon allerede været ude og glæde en god håndfuld børn i Nordvest og på Nørrebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce