Annonce
Byliv

Utraditionelle metoder i brug: Juletræet på Blågårds Plads tændes i år med nissemagi

Juletræstændingen på Blågårds Plads bliver noget anderledes i år - her ses sidste års juletræ. Pr-foto
Annonce

Det store juletræ på Blågårds Plads tændes i år tirsdag 1. december og skal for alvor skyde den lokale julestemning i gang. Dog er det ikke muligt, at borgerne kan mødes og synge sammen om træet - men det forhindrer ikke juletræstændingen i at blive en fælles begivenhed alligevel.

Fra mandag 23. november kan alle børn nemlig hente en gratis julepose på Blågårdens Bibliotek, hvori der vil være klippeklistre-udstyr. Dette kan man bruge til at lave sin helt egen julepynt til at hænge på træet - lige når man har lyst.

Posen indeholder desuden også et julehygge-kit, som skal tages i brug 1. december. Blågården opfordrer hertil, at alle børn og barnlige sjæle hjælper med at tænde træet ved hjælp af nissemagi - hjemmefra. Og hvordan så det?!

På Blågårdens Biblioteks facebook-side sendes der den 1. december live fra Blågårds Plads, hvor koret Ørevox vil synge for. Efter fællessangen fremsiger alle et magisk nissevers og puster hemmeligt juletryllestøv afsted (ud af vinduet). Verset og tryllestøvet findes i poserne, der selvfølgelig også indeholder juleknas og julelys, så julehyggen kan sprede sig i de små hjem.

Alt i alt inviteres Nørrebroer til en alternativ juletræstænding, der i den grad stadig har julehyggen på dagsordenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Byliv

Nyt om den bemandede legeplads ByOasen

Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Film

Unge laver film: "Vi bor ikke i en ghetto"

Annonce