Annonce
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Soundbokse er blevet mere og mere populære blandt de unge - især når sommervejret melder sig. Foto: Jan Briks
Annonce

Temperaturen stiger, og en hedebølge venter lige rundt om hjørnet - derfor indskærper Københavns Politi nu retningslinjerne for COVID-19. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Meddelelsen fra politiet er klar: Hold afstand, søg mod mindre befærdede områder og skru ned. Dog oplever politiet, at det ikke er alle, der har forstået budskabet og med et smittetryk, der stiger, har de oplistet otte "hotspots", der i højere grad skal holdes øje med:

- Kongens Have

- Amager Strandpark

- Dele af Fælledparken

- Midterrabatten på Sdr. Boulevard

- Islands Brygge

- Dronning Louises Bro

- Kastrup Strandpark (Sneglen)

- Området langs Sandkaj og Göteborg Plads

Derudover tøver Københavns Politi heller ikke med at indføre midlertidige opholdsforbud, hvis folk samler sig i for store grupper.


Det er vores erfaring, at vi kommer rigtig langt ved at gå i dialog med folk, men vi må desværre også bare konstatere, at det ikke virker med alle.

Peter Dahl, ledende politiinspektør


Et voksende problem er desuden den høje musik, der oftest florerer i gadebilledet, når varmen dominerer. Her kan man risikere at få udstedt en bøde eller få beslaglagt det specifikke musikanlæg.

- Det er vores erfaring, at vi kommer rigtig langt ved at gå i dialog med folk, men vi må desværre også bare konstatere, at det ikke virker med alle. Derfor kommer vi nu til at stramme skruen de steder, hvor vi ved, at det er en udfordring f.eks. ved havnefronten og i byens parker, siger ledende politiinspektør Peter Dahl til politi.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Arkitektur

Nu kan du indstille Årets Arne 2021

Annonce
Forsiden netop nu
Koncert

Dansk rock i Stefanskirken

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce