Annonce
Nørrebro

Konkurrence-tid: Nu kan dit Nørrebro-dilemma blive en del af brætspillet 'Slaget om Nørrebro'

Sune Frantsen har kæmpe succes med brætspillet 'Slaget om Nørrebro'. Snart skal 3. oplag trykkes. Foto: Privat
Nu har du mulighed for at få et skæbne-kort med i 'Slaget om Nørrebro'.
Annonce

Kan du huske det finurlige spil 'Slaget om Nørrebro', som udkom første gang tilbage i efteråret? Det blev revet væk og Sune Frantsen, som er manden bag spillet, måtte straks sætte produktionen af 2. og nu snart 3. oplag igang.


Der må være nogle gode historier og ikke mindst genkendeligheder derude, som jeg indtil nu ikke har fanget.

Sune Frantsen


Før 3. oplag sendes i trykken skal det dog finpudses. Og nu bliver det interessant! For du har nemlig mulighed for at få din Nørrebro-historie eller dit Nørrebro-dilemma med på et af de 10 nye skæbne-kort, som skal føjes til spillet. For hvem kender Nørrebro bedre end dig, der bor der?!

- Nørrebro kan så meget forskelligt, så indtil nu har kortene og historierne i spillet været forholdsvis nemme at lave. Men det kunne nu være fedt, at få andre, der bor her eller har boet på Nørrebro til at medvirke med idéer til kortene. Der må være nogle gode historier og ikke mindst genkendeligheder derude, som jeg indtil nu ikke har fanget, siger Sune Frantsen.

Annonce

Konkurrence-tid

I samarbejde med Sune Frantsen udlodder vi et 'Slaget om Nørrebro' spil, og så er det, at du får den eksklussive mulighed for at bidrage med et dilemma til spillet. Det er nemt nok, du skal blot komme med et forslag til det kort, du tænker kunne passe ind i spillet a la “Du kører bag en mor på en ladcykel. Vent en omgang” eller “Du har taget Soundboksen med i Nørrebroparken og afholder ulovlig piratfest. Betal 5.000 kr i bøde”.

Nu kan folk fra Nørrebro deltage i konkurrencen om at få deres eget dilemma med i Sune Frantsens spil ' Slage om Nørrebro'. Foto: Privat

Skriv dit forslag i kommentarfeltet på facebook-opslaget eller indsend dit forslag via www.slagetom.dk/kontakt

Vinderne kåres d. 7 marts - og får direkte besked.

Spillets 3. oplag forventes at lande start juni og kan forudbestilles via www.slagetom.dk/nørrebro

Annonce

Kort fortalt

Som spiller kan man eje gader og steder på Nørrebro. Man skal udføre missioner som Hipster, Bandemedlem og Anarkist. Man kan trække genkendelige dilemma-kort fra hverdagens Nørrebro, hvor tingene er sat lidt på spidsen, som fx “Du køber en hindbærsnitte i Lagkagehuset. Betal 1.000 kr” og flytte rundt med brikker som den velkendte gule bus eller en blå politibil. Brætspillet tager kærligt pis på de mange karakterer og spændende situationer, som findes på Nørrebro.

Læs mere om spillet på www.slagetom.dk

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Annonce