Annonce
112

Kulden får unge til at søge mod kælderområder: 16 personer sigtet omkring Blågårds Plads

16 unge blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i forbindelse med ophold i kælderområder. Arkivfoto: Rebecca Veinø Johansen
Annonce

Det er en kold tid. Og det kan umuligt være en fornøjelse at hænge ud med vennerne på gaden, som man plejer. Det har tilsyneladende også fået unge i bydelen til at tænke kreativt.

Københavns Politi kan oplyse, at de i den seneste tid har fået flere henvendelser om ulovligt ophold i kældre til gene for beboerne. Ved flere af anmeldelserne er der oplyst, at der ryges hash, andre gange om utryghed og at der svines.

Politiet fører derfor særligt tilsyn med kælderområderne her i vinterhalvåret. I sidste uge var  området ved Blågårds Plads i kikkerten hos nærpolitiet.

I den forbindelse blev 16 personer sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Nærpolitiet havde to narkohunde med i indsatsen. Her blev der fundet en lille mængde hash, som var gemt i den ene kælder.

- Det er selvfølgelig et godt tegn, at vi ikke finder mere hash, end vi gør. Vi fortsætter indsatsen, og vi vil også fremadrettet løbende føre tilsyn med kælderområder her i bydelen, siger Thomas Ahlburg leder af nærpolitiet i Nordøst.

Hvis man har en tilsvarende bekymring for kælderområdet i ens ejendom, kan man kontakte sin lokale betjent. Du finder det direkte nummer på www.dinbetjent.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Annonce