Annonce
Nørrebro

LEDER: NørrebroLIV på den anden side af corona - og vi tyvstarter nu

- Foto: Martin Sørense / arkiv
Annonce

Der er ikke meget liv i Nordvest og på Nørrebro for tiden. Så er det i hvert fald bag lukkede døre, eller to og to på gåtur i forårssolen, én på vej til supermarkedet, en enkelt løber på asfalten eller en træt far med barnevognen og junior, der skal sove til middag. Det er vel stort set dét, i disse corona-tider.

MEN DER KOMMER EN TID efter corona. En tid hvor vi rykker sammen igen, også fysisk. En tid hvor fællesskaberne og det daglige lokale liv igen vil blomstre, og hvor vi sammen skaber de små og store lokale mirakler, som vi kender dem. Alt det liv, der betyder noget for os tirsdag morgen og lørdag aften.

Det liv vil nørrebro/nordvest bladet til den tid være med til at skabe, dyrke, gøde og formidle. Sammen med hele Nordvest og hele Nørrebro. Det vil vi gøre under navnene NordvestLIV og NørrebroLIV. To helt nye universer på www.NordvestLIV.dk og på www.NørrebroLIV.dk og på Facebook ser derfor nu dagens lys og erstatter vores hidtidige minby.dk - og hver bydel får nu hvert sit LIV-univers.

I mange år har VI først og fremmest været formidler af lokale nyheder, og været et samlingspunkt for det, der vil ske, det der er sket, og for det lokale handels- og erhvervsliv. Det vil vi også fremover. Men vi vil være meget mere end det.

Vi vil gå forrest, når det lokale liv igen skabes ude i fællesskaberne efter corona. Vi vil med NørrebroLIV og NordvestLIV brede os og skabe aktiviteter og events der bringer folk sammen, have meget mere 'gå-i-byen-stof' til alle, flere der får spalteplads og ørenlyd med video-blogs, klummer og holdninger. Gode oplevelser vi deler med hinanden. Alt det der betyder noget og rører os, og alt det der skaber NordvestLIV og NørrebroLIV. Meget mere af det, sammen med det bedste af det, I kender fra os i forvejen.

Nu har vi tyvstartet og sat de yderste rammer for det LIV vi sammen skal skabe. Så værsgo'; byd ind. Hvad er NørrebroLIV og NordvestLIV for jer? For dig? Hvad har du? Et tip, et godt råd, noget vi bør gøre, eller noget du kan gøre, for at skabe LIV? Skriv til mig, eller giv mig et ring - så skaber vi NørrebroLIV og NordvestLIV sammen. Så er vi klar til LIV på den anden side af corona.

Hilsen Jesper Gisli, chefredaktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Nørrebro

Brand i skole på indre Nørrebro

Annonce