Annonce
Lokalhistorie

Lokale nyuddannede blandt landets bedste: Hædret med medaljer

Rasmus Frøland blev uddannet som industriteknikker med topkarakter. Her står han sammen med formanden for håndværkerforeningen i København, Per Vangelkjær. Pr-foto
Annonce

Rasmus Frøland er bosat på Nørrebro og Ann Sofie Terp Raun i Nordvest. Fælles for de to er, at de tidligere på måneden blev fejret ved den traditionelle medaljefest for nyuddannede håndværkere.

I år var arrangementet skrumpet væsentligt ind på grundet covid-19, så det i år blev fejret på Moltkes Palæ i København. Normalt fejres det på Københavns Rådhus, hvor dronningen plejer at være med til at hylde de talentfulde nyligt uddannede håndværkere.

Skuemesteren, som censor kaldes på erhvervsuddannelser, var så imponeret over de to nyuddannede, at de fik uddelt henholdsvis sølv- og bronzemedalje.

Ann Sofie Terp Raun blev færdiguddannet som buntmager med en bronzemedalje. Her står hun sammen med formanden for håndværkerforeningen i København, Per Vangelkjær. Pr-foto

Rasmus Frøland, der blev uddannet til industriteknikker, fik uddelt sølvmedaljen, der faktisk er den bedste bedømmelse, man kan modtage. Karakteren svarer til et sted mellem 11,6 og 12 på 7-trinsskalaen.

Ann Sofie Terp Raun blev uddannet til buntmager, og fik en bronzemedalje. det er den andenbedste bedømmelse, og svarer til en karakter mellem 11 og 11,5 på 7-trinsskalaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Nørrebro

En hilsen til de få

Debat

Simones ønsker for Nørrebro 2021

Annonce