Annonce
BYLIV

Lokale studerende fik genial idé: Nu har Coca-Cola ført den ud i livet

Morten Kristiansen og Ellen Gregersen er stolte af deres idé, som Coca-Cola Danmark har valgt at gøre brug af på buslinjen 6A. Privatfoto

Næste gang du rejser med buslinjen 6A gennem Nørrebro og Nordvest ligger en ny og sjov oplevelse i vente. Den rødgule bus 6A har nemlig fået et spritnyt Coca-Cola-design. Tanken er, at når bussen standser ved et stoppested, skal lyden af de åbne døre give associationer til lyden af en Coca-Cola, når den åbnes.

Det er de to studerende Ellen Gregersen og Morten Kristiansen fra den lokale Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på Emdrupvej, der har vundet en stor, kreativ konkurrence på deres studie. En idé, som Coca-Cola Danmark efterfølgende har valgt at realisere, og derfor kan man i disse dage opleve den helt særlige udgave af buslinjen.

- Bremselyden fra bybusserne hører man hele tiden, når man bevæger sig rundt i København, og alle kender lyden af en Coca-Cola, der bliver åbnet. ’Tsshh-lydene’ er nærmest identiske. Det gav os idéen til at koble de to lyde sammen og skabe en særlig Coca-Cola-bus. Det er kun fordi, at lyden af en Coca-Cola er så ikonisk, at man kan få folk til at tænke på sodavand, når man hører bremsen på bybussen, fortæller Ellen Gregersen, der sammen med Morten Kristiansen er stolte af deres idé.

Annonce

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bydelens grønne lunger kvæles langsomt

Annonce