Annonce
Nørrebro

Lundtoftegade kommer på danmarkskortet: årets kunstnerdrevne udstillingssted 2020

Mette Nisgaard Larsen, Karoline W. Andersen og Søren-Emil Schütt.
Annonce

Kunst er mange ting - og alle har en holdning. Men tre markante selvorganiserede udstillingsplatforme er vindere af BKF-prisen "Årets Kunstnerdrevne Udstillingssteder 2020".

- Til Vægs har formået at lave så vedkommende kunst midt mellem hverdag og boligblokke, og tilmed redefinerede hvad et kunstnerdrevet udstillingssted kan være, skriver Juryformand Nis Rømers under hans motivation for, hvorfor lige netop denne udstillingsplatform vandt den fornemme pris.

Annonce

Tillykke fra NørrebroLIV

Vi vil fra NørrebroLIV ønsker folkene bag Årets Kunstnerdrevne Udstillingssted 2020, Til Vægs stort tillykke!  Mette Nisgaard Larsen, billedkunstner og boligsocial medarbejder i Lundtoftegade. Søren-Emil Schütt, beboer og formand i Lundtoftegade og Karoline W. Andersen, beboer i Lundtoftegade I har gjort det virkelig godt!

Annonce

Hvad er Til Vægs?

Til Vægs er en udstillingsplatform for kunst i det offentlige rum. Til Vægs består af syv udendørs diodeskærme, der hænger på de store almene boligblokke på AKB Københavns 49860 m2 store boligområde i Lundtoftegade.

Har man lyst, er det bestemt værd at tage sin nabo, bedste ven eller hende den lækre fra tanken med et smut forbi udstillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Parkeringssag i højesteret

Annonce