Annonce
Genåbning

Mangler du et sofabord? Nærgenbrugsstationen i Gartnergade genåbner

Torsdag 10. september kan de lokale københavnere se resultatet af ombygningen, når nærgenbrugsstationen i Gartnergade genåbner. Der vil være mulighed for at se dette, nye galvmaleri med egne øjne på åbningsdagen klokken 14-16, hvor der vil være musik, smagsprøver og konkurrencer.
Annonce

Trænger stuen til et nyt sofabord? Kunne ungerne bruge noget legetøj eller bare en god bog at læse i? Så er der gode nyheder. Torsdag 10. september kan du gå på opdagelsesrejse på nærgenbrugsstationen i Gartnergade.

Nærgenbrugsstationen har i sommerhalvåret været under opbygning, og nu kan københavnerne se resultatet af ombygningen, der er blevet krydret med nye, store bytterum og et nyt bibliotek med masser af brugte bøger. Der vil være mulighed for at tage et smugkig i bøgerne i de nye, hyggelige kroge.

Pladsen ved nærgenbrugsstationen er også blevet forskønnet i form af et nyt, lyserødt skur til sortering af affald til genanvendelse, et flot gavlmaleri og et byrum med siddeplinte.

Du kan opleve den flotte plads i Gartnergade 8-14, 2200 Kbh. N. På åbningsdagen, torsdag 10. september klokken 14-16, vil der være smagsprøver på mad og kaffe samt konkurrencer og musik.

Ellers er åbningstiderne:

Tirsdag og torsdag klokken 12-18.

Lørdag og søndag klokken 10-16.

Annonce
Annonce
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce