Annonce
Nørrebro

Nåede du ikke at få billet? Nu bliver populær gade-vandring gentaget

Rikke har lavet en malebog med gadekunst fra Nørrebro. Foto: Privat
Annonce

- Jeg er overvældet, simpelthen. Der har været en utrolig interessen for min vandring på Nørrebro. Alle billetter blev revet væk på fire dage. Mange er endda kommet på venteliste. Derfor har jeg sat en ny vandring i kalenderen. Jeg kunne ikke andet, sådan lyder det glad fra en Rikke Severinsen, som står bag den populære malebogen "Nørrebros gedekunst". Og det er lige præcis dét, som gør denne vandring så eftertragtet, altså gadekunsten.

Til dem der slukørede måtte se i øjnene, at alle billetter til første vandring rundt for at se Nørrebros gadekunst, var blevet revet væk, er der godt nyt. Rikke Severinsen laver nemlig endnu en vandring, og det sker på lørdag den 4. juli.

Ud over en kop to-go kaffe fra Norbro, så er der også en malebog med i prisen. Der vil til denne vandring blive sat 15 billetter til salg á 200kr.

For at deltage skal du skrive til rikke@outsideren.dk hvis du vil med. Billetten er bindende en uge inden vandringen. Og herfra  NørrebroLIV vil vi anbefale ikke at overveje det al for længe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Lav vandstand i Sortedams Sø

Annonce