Annonce
Nørrebro

Nærpoliti og politiheste på patrulje i Nørrebroparken

Igår kunne man møde politihestene Cantona og Inzaghi, som var taget med på patrulje i Nørrebroparken. - Foto: Københavns Politi
Annonce

Jimmi og Malte er en del af nærpolitiet på Nørrebro, og de var i sidste uge hoppet på cyklerne for at tage på patrulje i Nørrebroparken.

Malte har været i nærpolitiet siden november. Han har nu området omkring Nørrebroparken og Lundtoftegade som sin sektor, hvor han er ’Din Betjent’.

Det betyder, at han dagligt patruljerer i området og er i dialog med borgere og forretningsdrivende. På den måde får han et godt lokalt kendskab og viden om de udfordringer, der er i hans sektor.

»Vi vil gerne være synlige i Nørrebroparken, og når vi patruljerer hernede, så holder vi for eksempel øje med hashhandel og giver bøder til sælgere og købere,« siger Malte.

Også to ryttere deltog i patruljen med politihestene Cantona og Inzaghi. De hilste bllandt andet på børnehavebørnene på flyverlegepladsen.

Politihestene var ikke de eneste dyr fra politistyrken, der var på arbejde i Nørrebroparken. Narkohunden Amy var også beskæftiget med snuden i jorden, og den skarpe lugtesans ledte hende fluks til en lille mængde hash, der var efterladt i et buskads.

Hvis du vil tale med nærpolitiet på Nørrebro, f.eks. for at give oplysninger eller spørge en lokal betjent til råds, så kan du finde kontaktoplysninger her.

Annonce
Annonce
Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce