Annonce
Nørrebro

Nærpolitiet i kamp på 'volley-banen' i Tingbjerg: Ordensmagten vandt

Nærpolitiet i Nordvest spiller volley med unge fra fritidshjemmet ved Tingbjerg. Foto: Nærpolitiet
Annonce

Nærpolitiet i Nordvest brillerede i sidste uge på volleybanen i Tingbjerg, hvor de dystede mod unge fra fritidshjemmet ved Tingbjerg Skole.

Selvom de unge deltagere var skuffede over resultatet på volleybanen, så var glæden stor over, at betjentene kom på besøg.

Annonce

'Din betjent'

To af de betjente, der deltog i kampen på volley-banen, var ”Buller” og Tore, som begge er nær-betjente i Tingbjerg. De er en del af 'Din Betjent-ordningen', som er et initiativ, der er kørt i stilling i politikredsen.

En nærbetjent er tilknyttet et bestemt område i bydelen, så man som borger kan kontakte dem direkte. Nærbetjentene tager forbi skoler, fritidshjem og klubber.

- Vi tager forbi, for at lære nogle af de lokale unge bedre at kende, så de også kan få sat ansigt på os, altså deres lokale betjente. Det var super fedt, at spille volley mod de unge fra Tingbjerg. Det var en rigtig sjov kamp og mit indtryk er, at de var glade for at se os, siger den ene af nærbetjentene, som i lokalområdet går under navnet ”Buller”.

Du kan læse mere om ordningen 'Din Betjent' her.

Og så skal der lige tilføjes, at alle forbehold ift. corona naturligvis blev overholdt, og at der blev sprittet af efter samtlige kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce