Annonce
Butiksnyt

Nørrebro Bycenter genåbner med særlig bøn

Endelig kan Nørrebro Bycenter igen slå dørene op. Det sker den 13. april kl.10.00. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Det er ikke altid en fornøjelse, at gå fra butik til butik når det både blæser, regner og sner. Her kan det være mere optimalt at samle alle sine indkøb under samme tag, noget der ikke har været muligt rigtig længe.

Efter godt fire måneders nedlukning kan Nørrebro Bycenter den 13. april igen slå dørene op til de 11.000 m², som shoppingcentret udgør.

I bycentret på Lygten er man helt klar til at åbne dørene igen, men genåbningen kommer til at ske på sikker og forsvarlig vis. De retningslinjer som er blevet praktiseret gennem det sidste år vil fortsat gælde, det oplyser Jesper Faurholdt, administrerende direktør i Danske Shoppingcentre, som ejer Nørrebro Bycenter.

Annonce

- Det er vigtigt for os, at både butiksansatte og besøgende føler sig trygge i vores center. Besøgende vil derfor stadig, blive mødt af corona-vagter der sikrer overholdelse af mundbinds-, hygiejne og afstandskrav. Vi har fortsat spritdispensere i hele centret - og sørger for grundig og hyppig rengøring samt den velkendte afstandsmarkering og skilte der viser, hvilken retning man skal gå, siger Christian Schreiber, som er Center Manager i Nørrebro Bycenter.

Centrets lange og brede gang og rummelige butikker gør det nemmere at holde afstand og tage hensyn til hinanden. Der vil fortsat være live-overvågning af antallet af kunder, så der ikke kommer flere besøgende, end hvad retningslinjerne tillader.

Folkene bag Nørrebro Bycenter appellere til, at man shopper med omtanke - og at man passer godt på hinanden, så vi ikke skal ud i endnu en nedlukning.

De 23 butikker slår dørene op i Nørrebro Bycenter fra kl.10.00 den 13. april.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bydelens grønne lunger kvæles langsomt

Annonce