Annonce
Nørrebro

Nem Borgerservice med tidsbestilling

Arkivfoto
Annonce

BORGERSERVICE: Det er forår. Måske skal du ud at rejse til sommer og har opdaget, at det er tid til at få fornyet dit pas. Det kan du hurtigt ordne i Borgerservice og det er faktisk nemmest, hvis du starter med at bestille tid hjemmefra. Du kan bestille tid til alle services i Borgerservice. Samtidig kan du vælge, hvilken Borgerserviceindgang i byen, der passer dig bedst, og få at vide hvad du eventuelt skal have med af dokumenter, når du kommer.

At give borgerne mulighed for at bestille tid til Borgerservice skal gøre det endnu lettere for borgerne at få hjælp og reducere ventetiden i Borgerservice. Derfor sætter man nu skarpt fokus på muligheden med en ny kampagne. Med kampagnen ønsker man at øge procentdelen af borgere som bruger tidsbestilling fra de i dag 53 procent til at 85 procent af københavnerne benytter tidsbestilling hjemmefra ved udgangen af 2019.

Samtidig giver man en opfordring til de borgere, der skal holde sommerferie i udlandet. Maj og juni er rigtigt travle måneder i Borgerservice med mange pasfornyelser. Så et godt tip er at tjekke, om passet er ved at udløbe, og få bestilt en tid i Borgerservice, hvis det skal fornys inden ferien.

Du kan bestille tid til Borgerservice på www.kk.dk/bestiltid eller på telefon 33 66 33 66. Derudover er personalet i Borgerserviceindgangene altid klar til at hjælpe med tidsbestilling for dem, der har brug for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Parkeringssag i højesteret

Annonce