Annonce
Debat

Nu sættes der ind for stop af salg af narko i Nørrebroparken

Katarina Ammitzbøll (K) er begejstret for den politigaranti, som politiaftalen også indeholder. Foto: Steen Brogaard
Annonce

Læserbrev: Gaderne i København vil i fremtiden oftere betrædes af uniformerede betjente. I sidste uge indgik et bredt flertal af partierne på Christiansborg et politiforlig, der har til formål at gøre danskerne tryggere og livet sværere for de kriminelle her i landet. Aftalen indebærer blandt andet hele 450 nye betjente, 20 nye lokalstationer rundt omkring i Danmark, samt en såkaldt politigaranti, der skal garantere hurtigt hjælp til danskerne, når de har allermest brug for det.


I Københavns kommune i 2019 steg antal sigtelser for at bryde straffeloven med hele 25 procent fra det foregående år. Dette er en fuldstændig uacceptabel udvikling, og det viser, at dette nye politiforlig er tiltrængt.

Katarina Ammitzbøll (K)


I Københavns politikreds var 84,1 procent af borgerne trygge i deres nabolag i 2019. Dog varierer tryghedsniveauet markant alt efter kommunegrænse, og det ses at omkring Mjølnerparken og Hothers Plads er det kun 68,9 procent af borgerne, der føler sig trygge. Børn og unge i København skulle gerne have mulighed for at færdes frit i deres nabolag, og jeg håber derfor, at det nye politiforlig vil påvirke denne statistik positivt.

I Københavns kommune i 2019 steg antal sigtelser for at bryde straffeloven med hele 25 procent fra det foregående år. Dette er en fuldstændig uacceptabel udvikling, og det viser, at dette nye politiforlig er tiltrængt, så sikkerheden styrkes og så københavnerne kan føle sig trygge både uden og inden for hjemmets fire vægge. Dette kan ses i følgende Link.

Jeg er specielt glad for den politigaranti, politiaftalen også indeholder. At vi som borgere kan være garanteret hurtig hjælp fra politiet, hvis vi oplever indbrud i vores private hjem, vold, voldtægt og narkotikasalg ved skoler og i Nørrebroparken, tror jeg, vil give os en større tryghedsfølelse. Det skal være trygt at færdes over hele Nørrebro for store og små.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITIK

Graffiti på den gule mur koster hvert år en kvart million: - Det er spild af folks penge

KULTUR

Kunst fra kørestolen: For Zusa er der to former for graffiti

112

Christian er træt af graffiti: Ville I male på jeres forældres hus?

Annonce