Annonce
Nørrebro

Nu vender FerieCamp tilbage til Nørrebro

Til sommer vil der igen være FerieCamp for børn og unge på Nørrebro med et væld af sjove, gratis aktiviteter. Billedet her er fra FerieCamp 2017. Foto: PR
Annonce

FERIESJOV. Partierne bag aftalen om overførselssagen har valgt at prioritere midler til FerieCamp i en række udsatte områder i København. Et af dem er Nørrebro, der igen kan se frem til gratis aktiviteter for børn og unge i sommerferien.

FOR BØRN: Til sommer vil der igen være masser af tilbud om sjove aktiviteter til børn og unge på Nørrebro.

Feriecampen, som blev sparet væk med budget 2019, vender nemlig tilbage til bydelen, da partierne bag aftalen om den såkaldte overførselssag – hvor de overskydende midler fra budgettet for 2018 fordeles – har valgt at prioritere midler til FerieCamp i en række udsatte områder i København, heriblandt på Nørrebro.

FerieCamp er et aktivitetstilbud i skoleferierne for børn i udsatte byområder. Formålet er at give børn med forældre, der ikke altid har overskud til en aktiv ferie, en mulighed for at komme ud og få nogle sjove oplevelser i ferien.

Nye tilbud i støbeskeen

I forbindelse med FerieCampens tilbagevenden oplyser Københavns Kommune, at man fremadrettet vil gribe projektet anderledes an, blandt andet ved et stærkere samarbejde med de lokale foreninger via længerevarende partnerskaber. Det skal sikre, at aktivitetsudbuddet og kvaliteten fortsat er høj og styrke den efterfølgende brobygning til foreningslivet.

Man vil også tilbyde separate FerieCamps målrettet børn med særlige behov samt camps kun for piger, da der herigennem inkluderes målgrupper, der, ifølge Københavns Kommune, ellers kan være svære at nå ud til med de almene FerieCamp-tilbud.

Borgmester glæder sig

Overborgmester Frank Jensen (S) glæder sig over, at det er lykkedes at bringe FerieCamp tilbage til Nørrebro.

»Mange børn og unge glæder sig til at holde ferie med familie og venner. Desværre er det ikke alle, der er så heldige. Med FerieCamp giver vi udsatte børn og unge på blandt andet Nørrebro muligheden for at få nogle gode oplevelser i ferierne med sunde fritidsaktiviteter og et stærkt fællesskab,« siger overborgmester Frank Jensen (S).

De nærmere detaljer skal afklares efter påske, blandt andet i samarbejde med lokale foreninger.

Du kan læse mere om FerieCamp på www.feriecamp.kk.dk

 

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Parkeringssag i højesteret

Annonce