Annonce
Byudvikling

Ny Netto åbner på Nørrebrogade: Indretningen og kundeoplevelsen når nye højder

Nu kan beboerne på Nørrebro glæde sig til åbningen af en helt ny lokal Netto, hvor indretningen og handleoplevelsen bliver anderledes end vanligt. Foto: Ulrik M. Eriksen
Annonce

Det bliver en noget anderledes Netto, som beboerne på Nørrebro træder ind i, når de fra 28. januar kan gå på indkøb i lokalområdets nye butik. Netto-butikken kommer nemlig til at centrere sig om et helt nyt butikskoncept, der skal løfte den samlede indkøbsoplevelse.

Ud over at indretningen får et markant løft, så vil oplevelsen for kunderne ligeledes føles anderledes med henblik på musikken, varerne og Netto-medarbejdernes tøj.

- Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunde kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, der er rare at være i for kunder og medarbejdere, påpeger Michael Løve, direktør i Netto, i en pressemeddelelse.

Kernen i den nye Netto-butik vil særligt tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, hvorfor frugt- og grøntafdelingen vil spille en mere bærende rolle. Desuden får kunderne muligheden for at tage Scan&Go i brug, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer, mens man køber ind.

Nettos nye butik, der kommer til at ligge på Nørrebrogade 170, er en ud af i alt 68 butikker, som supermarkedskæden enten bygger eller renoverer i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Nørrebro

En hilsen til de få

Debat

Simones ønsker for Nørrebro 2021

Annonce