Annonce
Butiksnyt

Nye boller på suppen i legendarisk frisørsalon: Nu foregår rygning udenfor

Nu er det slut med at ryge i salonen på Guldbergsgade 59, men en klipning kan man stadig få. Foto: Rebeca Veinø Johansen

På Guldbergsgade 59 ligger der en frisør. Det har der gjort i rigtig mange år.

Canan Cetinkaya overtog tilbage i oktober den legendariske frisørsalon Guldsaksen på Guldbergsgade. Salonen var et sted, hvor mange førhen kiggede forbi for mere end bare en klipning. Her kunne man også få en sludder for en sladder og en lille skarp til både det ene og det andet ben. Og meldte rygetrangen sig, så gjorde det heller ikke spor.

Den legendariske frisør på Guldbergsgade har fået ny ejer. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Den nye ejer af salonen nåede kun at have åbent et par måneder, før corona-nedlukningen ramte de liberale serviceerhverv 21. december sidste år. Det har derfor været en svær start for den nye indehaver.

- Det har været lidt af en udfordring at overtage butikken, lige som coronas anden bølge ramte. Selvom mange af de andre stamkunder stadig kommer forbi, så ligger der også et stort arbejde i at bygge mit eget netværk op, fortæller Canan Cetinkaya.

Annonce

Frisør-drømmen

Canan Cetinkaya er oprindeligt uddannet indenfor regnskab og finans. Efter hendes børn fløj fra reden, var det tid til forfølge en gammel drøm om at blive selvstændig. Nu er hun frisør og har i flere år arbejdet med at dygtiggøre sig i nye teknikker indenfor hårfarvning.

- Jeg har specialiseret mig i teknikker som balayage, lowlight og highlights. Og jeg håber, at det kan være med til at tiltrække nye kunder fra området. Mange ved stadig ikke, at der er kommet ny ejer, så det ligger der et arbejde i at fortælle Nørrebro, siger Canan Cetinkaya.

Den nye frisør glæder sig til at byde Nørrebro indenfor til en snak og en klipning. Dog er der kommet nye boller på suppen, for som hun siger, så kan hun ikke tillade, at der bliver røget i salonen af hensyn til andre kunder.

Guldsaksen har stadig ledige tider, så sidder du med corona-hår eller ønsker at støtte en lokal frisør, så tag et kig på Guldsaksens hjemmeside guld-saksen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Slut med pop-up centre i København

KLUMME

Jeg trænger til at gøre noget dumt

Annonce