Annonce
Nørrebro

Pølsemanden ramt af corona-nedlukning: Det er en hård tid

Harrys Place må omstille sig efter corona-nedlukningen. Nu har de slået sig på ren takeaway. Foto: Privat.
Annonce

Med fare for at komme til at støde nogen og undskylde for det på forhånd så er det nok flertallet, som på et eller andet tidspunkt i deres levetid har været forbi en pølsevogn. Enten for at få en ristet med det hele, en kradser eller en politisk ukorrekt rød pølse i svøb.

En af de pølsemænd som har haft rigtig mange besøgende gennem tiden er Harrys Place - en institution som har ligget på Nørrebro siden 1965.

Den legendariske pølsemand er ligesom rigtig mange andre spisesteder ramt af den ubarmhjertige corona-nedlukning.

Med en nedgang i omsætningen på 30-40% i 2020 gør det ondt, rigtig ondt. Og ejer Jesper Frederiksen gør lige nu, hvad han kan for at omstille kunderne fra den klassiske pølsvogns-stemning til at skulle tage maden med hjem eller ud i bilen.

Jesper Frederiksen mener, at det er den værst tænkelige tid, at nedlukningen skulle ske på, da folk ikke gider stå udenfor og spise deres mad. Som han siger, så var det nemmere i foråret, hvor de trods alt havde borde udenfor, som folk kunne benytte.

Selvom Harrys Place får opbakning, så er det stadig langtfra alle, der tager det nye koncept til sig.

- Vi har heldigvis rigtig mange kunder som bakker op, men der er også rigtig mange stamkunder, som holder sig væk. De foretrækker at spise deres mad, som de plejer. Halvdelen er jo stemningen og snakken, og mange kunder kommer også langtfra, siger Jesper Frederiksen.

Jesper Frederiksen håber, at folk  vil støtte op om deres takeaway-løsning, så det også er muligt at få en sludder over disken i det nye år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITIK

Graffiti på den gule mur koster hvert år en kvart million: - Det er spild af folks penge

KULTUR

Kunst fra kørestolen: For Zusa er der to former for graffiti

112

Christian er træt af graffiti: Ville I male på jeres forældres hus?

Annonce