Annonce
Bolighaj

Person varetægtsfængslet efter snyd med boligudlejning

Københavns Politi tager bedrageri og boligsvindel meget alvorligt. Foto: Michael Bager
Annonce

En 21-årig mand blev i går anholdt for bedrageri, da han har forsøgt at udleje en lejlighed på Nørrebro, der ikke tilhører ham. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelsen sker i en periode, hvor mange studerende starter på nye uddannelser, hvorfor de i højere grad er på udkig efter nye boliger - en højsæson for boligjagt, som mange svindlere udnytter.


Sagen her viser desværre, at det er nødvendigt at være meget opmærksom på at få kontrolleret, hvem man laver aftaler med

Peter Reisz, vicepolitiinspektør og leder af Københavns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet


Københavns Politi skriver, at manden blev anholdt, da han skulle modtage forudbetalt husleje fra en potientiel lejer - og det er som følge af et tip fra en borger, at de kunne gennemføre anholdelsen. Den 21-årige er blevet varetægtsfængslet i 27 dage.

Vicepolitiinspektør og leder af Københavns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet Peter Reisz opfordrer danskerne til at være opmærksomme:

- Det er en alvorlig sag, og jeg er glad for, at vi fik anholdt manden, inden flere borgere blev lokket til at betale penge for en lejlighed, de aldrig vil komme til at bo i. Lige nu er der rigtig mange unge, der leder efter studieboliger, og sagen her viser desværre, at det er nødvendigt at være meget opmærksom på at få kontrolleret, hvem man laver aftaler med, pointerer Peter Reisz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Koncert

Dansk rock i Stefanskirken

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce