Annonce
112

Politiet om mistænkelige brande i geografisk lille område: Vi tager sagen meget alvorligt

Københavns Brandvæsen måtte rykke ud til en række brande i et geografisk lille område i Nordvest og på Nørrebro. Foto: Byrd/Steven Knap

Hovedstadens Beredskab måtte tirsdag aften rykke ud til flere brande i Nordvest og på Nørrebro. Der var tale om fire brande inden for relativt kort tid og indenfor et mindre geografisk område.

Første andmelselse indløb ved 22-tiden. Her var der tale om en brand i en daginstitution på Tagensvej. Herefter kom turen til en container i et affaldsskur på Jacob Lindbergs Vej. Derudover blev det også til to afbrændte biler. En på Borgskrivervej og en på Banevingen. Sammenlagt er mellem fem og 10 biler blevet beskadiget af flammerne.

Københavns Politi oplyser, at man på nuværende tidspunkt ikke kan bekræfte, at der er en sammenhæng mellem de fire brande, men at det mistænkes - og at dette indgår i efterforskningen. Der er endnu ikke foretaget anholdelser i sagerne.

- Det er sager, som vi tager meget alvorligt, og nærpolitiet vil i den kommende tid være ekstra til stede i de pågældende områder. Allerede i eftermiddag kommer vores mobile politistation til området ved Banevingen. Her er borgerne meget velkomne til at komme og få en snak med vores betjente, og vi hører meget gerne fra vidner, der kan have oplysninger, der kan være relevante for den videre efterforskning, oplyser politikommissær og leder af Nærpolitiet nordøst, Thomas Ahlburg.

Politiet oplyser, at betjentene ved den mobile politistation er opmærksomme på corona-restriktionerne og beder borgerne være det samme.

Husk at holde god afstand og vent med at komme over, hvis der i forvejen er flere mennesker.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Slut med pop-up centre i København

KLUMME

Jeg trænger til at gøre noget dumt

Annonce