Annonce
Butiksnyt

Populær butik udvider: Nu bliver der plads til endnu flere dimser på Nørrebrogade

Det har været svært for Michelle at begrænse sig, når hun har købt ind til Dimseriet i Stefansgade. Nu behøber hun ikke at begrænse sig mere, for der vil være betydelig mere plads i den nye butik på Nørrebrogade. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Annonce

En gang imellem sker det, at man kommer ind i en butik fuld af så mange nips-ting, planter, lys, sæber, stager, krymmel og klemmer, at man kan få ganske langtid til at gå med det. Og bedst som man tror, at nu har man været igennem alt, så dukker der alligevel en ny lille dims op - og pludselig er der skabt et behov. Sådan er det i Dimseriet.

Dimseriet på Stefansgade 31 får en storesøster. Hun kommer til at ligge på Nørrebrogade 193. Foto: Rebecca Veinø Johansen


Den lille butik på Stefansgade 31 har eksisteret i snart 13 år.  Men nu er det blevet tid til en gang vokseværk. Inden længe vil Dimseriet nemlig ikke kun holde til i Stefansgade. De vil også være at finde på Nørrebrogade 193 - i et noget større format.

- Vi har simpelthen haft så svært ved at begrænse os. Og har længe gerne ville give vores blomster, kummer og krukker endnu mere plads - det får vi nu. Konceptet vil være det samme som i butikken på Stefansgade. Her vil man også kunne finde alle de skønne, søde, sjældne og særlige dimsedutter, men de lidt større af slagsen. Vi glæder os så utrolig meget, til vi får lov til at åbne, siger Michelle Bentru som ejer Dimseriet.

Indehaveren håber, at folk vil tage lige så godt imod den nye butik og vise den lige så stor interesse som butikken på Stefansgade. Hun glæder sig til at slå dørene op til endnu et dimseri.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Annonce