Annonce
Pasta

Populær pasta-bar udvider: Vi elsker Nørrebro

Bar Pasta udvider, men bliver på Nørrebro.
Pasta hitter på Nørrebro, og nu bliver der endnu bedre muligheder for at få fingre i den italienske spise.
Annonce

Du har formentlig passeret forbi det lille torv med den lille restaurant tæt på Nørrebroparken.

Måske har du også besøgt den eller måske forsøgt uden at kunne få plads.

Det skal der gøres op med nu. Den populære Bar Pasta har nemlig fået vokseværk, og nu vil de til at sige mere ja, når kunderne spørger efter et bord.

- Vi får mange henvendelser, og det er dejligt, men alt for tit er vi nødt til at sige nej til folk. Nu vil vi gerne sige mere ja, lyder det fra Mik Frikke-Grundahl, medejer og stifter af Bar Pasta i Vedbækgade.

Det lille pastasted skal nu have en filial i Griffenfeldsgade, hvor der bliver plads til større selskaber og flere gæster.


Der kommer rigtig mange lokale i vores restaurant, og det vi helt vildt glade for

Mik Frikke-Grundahl


- Vi har tidligere haft en pop-up restaurant i de lokaler, og Griffeldsgade har masser af charme, så da chancen bød sig, hoppede vi på, siger Mik Frikke-Grundahl, der samtidig glæder sig over at kunne blive lokalt.

- Vi elsker Nørrebro, og folk kender os her. Der kommer rigtig mange lokale i vores restaurant, og det vi helt vildt glade for, siger han.

Annonce

Corona gav tvivl og afklaring

Overvejelserne om det nye sted blev sat alvorligt på prøve, da corona-pandemien pludselig ramte. Men det gav også tid til refleksion.

- Corona gav en masse tvivl, men det gav os også tid til at sætte os ned og sige, hvad er det, vi vil, og hvilket koncept vil vi have, siger han.

Konceptet landede på mange måder i samme stil, som det de fleste kender fra den nuværende Bar Pasta. Den nye lokation giver dog også mulighed for, at de til efteråret kan udvide en smule mere og servere nogle lette retter med vin i de tilstødende lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Lav vandstand i Sortedams Sø

Nørrebro

Sommerlarm vækker politikerne

Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce