Annonce
Nørrebro

Sandras tamme krage stak af fra Nørrebro: Det var federe på Amager

Sandra Schumann med sin tamme krage. Den forsvandt på Nørrebro, men blev via Facebook fundet på Amager. Foto: Sandra Schumann
En tam krage tog tidligere på ugen turen fra Nørrebro til Amager. Den helt store efterlysning blev igangsat på Facebook, og det gjorde hele forskellen.
Annonce

Højt på en gren en krage, - simsaladim bamba saladu saladim - højt på en gren en krage sad. Så kom en hæslig jæger, - simsaladim bamba saladu saladim - så kom en hæslig jæger hen. Han skød den stakkels krage, - simsaladim bamba saladu saladim - han skød den stakkels krage ned. Nu er den stakkels krage, - simsaladim bamba saladu saladim -nu er den stakkels krage død. Sådan lyder den tragiske børnesang af Johan Ludvig Heiberg. Heldigvis har denne historie en lidt mere lykkelig slutning.


Vi har et stærkt bånd til den og savner den meget. Vi håber virkelig ikke, at den ender med at leve i et fuglebur.

Sandra Schumann


Tidligere på ugen kunne man læse i Facebook-gruppen 'Det Sker På Nørrebro', at Sandra Schumann manglede sin tamme krage. Ja den er god nok, hun manglede sin krage.

Annonce

Ensom og forladt

Kragen fandt Sandra Schumann sammen med kæresten for godt 4 måneder siden. Da de samlede kragen op, var den svækket og efterladt og kunne ikke klare sig selv. Parret tog gråkragen under deres vinger, og siden har den været en del af familien.

Gråkragen bor inde i deres lejlighed og kommer kun ud, når den bliver lokket. Og det var, hvad der skete i onsdags. Kragen fløj ud efter megen overtagelse, men i stedet for at stoppe, så fortsatte den - væk! Sandra Schumann og kæresten tog det egentlig meget roligt, for den plejede altid at vende retur. Men ikke den dag.

- Vi er bange for, at den er kommet til at flyve for langt og er faret vild. Eller at nogen måske har fundet den og taget den med hjem. Den er meget vant til mennesker og er hånd-tam. Vi har et stærkt bånd til den og savner den meget. Vi håber virkelig ikke, at den ender med at leve i et fuglebur, skrev Sandra Schumann i Facebook gruppen 'Det Sker På Nørrebro'.

Parret havde indstillet sig på, at de havde set kragen for sidste gang, så jublen ville ingen ende tage, da der tikkede en besked ind fra Amager. Efterlysningen der var blevet delt op til 69 gange, havde givet pote. Kragen er nu hjemme i god behold efter dens eventyrlige flyvetur fra hjemmet på Nørrebro til Amager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Koncert

Dansk rock i Stefanskirken

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce