Annonce
Nørrebro

Sasha er frisør og Danmarks bedste kvindelige pinball-spiller

Annonce

 

 

 

TALENT: Sasha Lyck har været frisør hos Ruben og Bobby i cirka to år, og kender man lidt til Sasha, er det ikke svært at gennemskue, hvilken klippestol der er hendes.

Sasha er nemlig kæmpe Turtles-fan, så væggene bag og omkring stolen, hvor hun klipper, er dekoreret med Turtles-figurer samt lidt My Little Pony.

Udover at være skrap med en saks har Sasha også andre talenter. Hun er nemlig Danmarks bedste kvindelige pinball-spiller - et talent, som hun har udviklet, siden hun startede hos Ruben og Bobby.

»Da jeg lige var begyndt som frisør her, havde jeg ikke så mange kunder, for folk skulle jo lige lære mig at kende. Så jeg brugte meget tid mellem klipningerne på at spille på pinball-maskinerne. Og så en dag lavede jeg en sindssyg rekord. Og jeg blev bedre end selv Bobby,« fortæller Sasha og griner.

»Så blev jeg pludselig hevet fra det ene sted til det andet, og det viste sig, at jeg var ret god,« tilføjer Sasha, som skal til det hollandske mesterskab Dutch Pinball Masters om to dage.

Spil på Sashas Eight Ball

I dag træner hun flere gange om ugen i Pinlab i Valby og i Flipperkælderen i Gormsgade på Nørrebro.

Sasha har selvfølgelig også erhvervet sig sin egen pinBall-maskine med navnet Eight Ball. Den er fra 1980’erne og har kostet hende 8000 kr. Den står blandt de andre pinball-maskiner hos Ruben og Bobby, og alle har lov til at spille på den.

»Jeg kunne sådan set lige akkurat finde plads til den derhjemme, men det giver mere mening, at den står her, for det er her, jeg er det meste af tiden,« siger Sasha og sender med en rutineret bevægelse kuglerne op i toppen af pinball-maskinen, så klokkespillet indeni bryder ud i en lille fanfare.

 

 

 

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Parkeringssag i højesteret

Nørrebro

Kom til morgenmad i Mimersparken

Annonce