Annonce
BYLIV

Sif tog en beslutning: Nu vil hun give plejehjemsbeboerne glæden tilbage

Kastanjehusene er blevet mødt med et musikalsk initiativ fra en ung Nørrebroer. De ældre kan nu se frem til en koncert under åben himmel. Foto: Kastanjehusene

Det var tilfældigt, at 20-årige Sif Malinka fik idéen om at spille en lille, intim koncert for Plejehjemmet Kastanjehusene på Nørrebro. Hun så nemlig en video på det sociale medie Instagram, hvor en plejehjemsbeboer føler sig ensom og ikke kan se meningen med livet, da ingen aktiviteter afholdes.

Derfor besluttede Sif Malinka sig for at kontakte Kastanjehusene. Og med sang og guitarspil håber hun på at skabe glæde og nærvær hos ældre, der måske finder sig i samme, sårbare situation.

- Man kan sige, at det er nemt at fikse. Jeg er ikke professionel, men jeg vil gerne give noget til andre. Gøre en forskel for nogen. Derfor håber jeg, at min lille koncert kan bidrage med noget glæde og livskvalitet, siger Sif Malinka til NørrebroLIV.

Hos Kastanjehusene er man positivt overrasket over den unge kunstners initiativ og er ikke i tvivl om, at hendes tilstedeværelse vil begejstre beboerne.

- Det er en lille solstråle, der kommer til os. Jeg er sikker på, at beboerne vil få glæde af Sif. På normalvis bliver tårer fældet, når nogen gør noget godt for dem, siger Celeste Elizabeth Arnold, kultur- og aktivitetsiværksætter på Kastanjehusene.

Koncerten spilles under åben himmel tirsdag 23. marts klokken 13.00 ved Kastanjehusenes Hus D.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Slut med pop-up centre i København

KLUMME

Jeg trænger til at gøre noget dumt

Annonce