Annonce
Historie

Små anekdoter og røverhistorier fra Nørrebro: Glæd dig til historietimen med Uwe

Uwe fortæller NørrebroLIV et par gode røverhistorier. Det er ikke kedeligt! Foto: Rebecca Veinø Johansen
Uwe Brodersen ryster posen og fortæller små anekdoter og røverhistorier fra Nørrebro. Mød ham på NørrebroLIVs Facebook-side. Det bliver ikke kedeligt!
Annonce

Bevæbnet med to lunkne øl i tasken begav jeg mig afsted mod mit møde med Uwe Brodersen. Øllen i tasken blev medbragt på opfordring.

Det var første gang, at jeg skulle møde Uwe Brodersen, manden med de mange historier. Jeg havde store forventninger, for jeg har hørt en del om Uwe Brodersen og hans gode fortællinger. Hver en forventning blev indfriet ved dette første møde.

Annonce

Mød Uwe Brodersen på NørrebroLIV

Uwe Brodersen er manden med de mange fortællinger. Han ved meget om det meste, særlig ved han en hel del om Nørrebros historie. Han er en stor del af Nørrebro Handelsforening, hvor han har en central rolle blandt andet i sit virke som skribent.

Du vil i den næste tid løbende støde på Uwe Brodersen, når han træder frem på NørrebroLIVs facebook-side. Her vil han fortælle små anekdoter og gode historier om Nørrebro. Vi håber, at I vil nyde hans historier lige så meget, som vi gør. Det vil ikke blive kedeligt!

Annonce

Undres du så skriv til os

Er der huller i din Nørrebro-historie, noget du gerne vil vide omkring Nørrebro eller er der et emne i Nørrebros historie, som du godt kunne tænke dig, Uwe Brodersen fortalte mere om, så send en mail til revjo@jfmedier.dk.

Hvad skal Uwe fortælle om?

Annonce
Annonce
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce