Annonce
Jul

Stor juledonation til Mødrehjælpen: Nu kan vi give 60 børn en julegave

Der var julestemning og højt humør(bag maskerne), da Sanofi afleverede 60 julegaver til Mødrehjælpen på Nørrebro. Gaverne går til børn fra udsatte familier. Foto: Privat.
Annonce

Det er den 24. december. Der er lige gået et par omgange om træet, og nu sker det. Der skal deles gaver ud - forventningen er stor, særligt hos de små. Men for rigtig mange ligger der ikke en gave under træet.

Mødrehjælpen på Nørrebro gør lige nu alt, hvad de kan for at gøre denne julehøjtid til en god oplevelse for børn i udsatte familier. Noget så obligatorisk som en julegave er nemlig langtfra en selvfølge i mange af de familier, som søger hjælp hos Mødrehjælpen.

Derfor er Mødrehjælpen også henrykte over al den hjælp, der kommer fra nær og fjern. I år har Mødrehjælpen på Nørrebro blandt andet indgået et fantastisk samarbejde med Sanofi A/S og alle deres medarbejdere om en stor donation på 60 julegaver til udsatte børn.

Julegaverne er blevet leveret til butikken og i følge Mette Faber, som er formand for mødrehjælpen på Nørrebro var der julestemning og højt humør, da pakkerne ankom.

Nu ligger der et arbejde for Mødrehjælpen i at fordele gaverne til de familier, der er mest trængende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITIK

Graffiti på den gule mur koster hvert år en kvart million: - Det er spild af folks penge

KULTUR

Kunst fra kørestolen: For Zusa er der to former for graffiti

112

Christian er træt af graffiti: Ville I male på jeres forældres hus?

Annonce