Annonce
Nørrebro

TagTomat er kun åben for take away, men åbner nu op for en række nye koncepter

Der er stadig rig mulighed for at sysle med grønne projekter derhjemme, selvom TagTomats butik på Jagtvej er lukket i disse dage. Her har Mads Boserup Lauritsen nemlig indført en række nye koncepter, bl.a. take away, hvor du sparer ti procent af prisen. - Foto: Byrd/Jacob Crawfurd

Spar ti procent ved at købe et gavekort, som du kan bruge i butikken de næste tre år, eller køb en aktivitetspakke, som giver masser af underholdning til hele familien de ekstra timer, I er derhjemme. Det er nogle af de nye koncepter, som TagTomat nu sætter i gang.

Annonce

Som erhvervsdrivende er man nødt til at tænke kreativt i disse tider, og det har bybonde og arkitekt i TagTomat Mads Boserup Lauritsen gjort. Den fysiske forretning på Jagtvej er ganske vist lukket, men det betyder ikke, at du ikke stadig kan købe planter, frøbomber og andet grønt som take away og samtidig gøre en god handel.

’Hvis du bruger rabatkuponen ’Take Away’ i vores web shop, får du ti procent i rabat på stort set alle produkter, og vi giver 20 procent i rabat på alle indendørs planter’, skriver Mads Boserup Lauritsen på TagTomats Facebook-side.

Annonce

Cykelbuddet leverer

De har desuden oprettet mulighed for levering med cykelbud til en stor del af København, og priserne afspejler deres udgifter. Jo mere du køber, jo billigere bliver fragten, og køber du for mere end 1000 kroner, er der fri levering med cykelbud.

Har du planer om at handle i forretningen inden for de næste tre år, så kan det være en ide at købe et gavekort allerede nu. Gavekortet gælder i tre år fra købsdato, og kan bruges både i den fysiske butik og i webshoppen. Det sendes til din mail som pdf, eller til den du vil give gavekortet til.

Annonce

Underholdning for alle

’Initiativet er første, af måske mange, for at sikre at vi får skabt midler til vores løbende udgifter såsom husleje, løn, forsikringer osv, da vi som alle andre erhvervsdrivende er presset fra alle leder og kanter på grund af Corona og sundhedsmyndighedernes anbefalinger’, skriver Mads Boserup Lauritsen, som også har lavet nogle såkaldte aktivitetspakker i forskellige størrelser, som kan bruges som underholdning til hele familien når man nu alligevel helst skal opholde sig derhjemme. Man kan for eksempel købe en XL-pakke, som indeholder langt de fleste af TagTomats gode gør-det-selv-produkter. Her får man både flere ingredienser til at dyrke mikrogrønt og spiselige svampe, til at lave sine egne bivokswraps, til at sætte gang i dyrkning med forspiring og et udvalg af frø, læggekartofler og stikløg samt ingredienser til at lave frøbomber. Herudover får man et trykt eksemplar af bogen ’TagTomat – vejen til grønne fællesskaber’, som er fuld af gør-det-selv-guides, inspiration og fortællinger om flere grønne projekter.

Se mere på www.tagtomat.dk

Annonce
Annonce
Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce