Annonce
Ligestilling

Vågn op Nørrebro: Er Kvindernes internationale kampdag overvurderet?

Kvindernes internationale kampdag den 8. marts en dag der skal fejres - eller skal den? Arkivfoto: Scanpix/Henning Bagger

Så er det i morgen, vi runder 'Kvindernes internationale kampdag' eller 'Den internationale kvindedag', som den også bliver kaldt. Den 8. marts er dagen, hvor rigtig mange kvinder markerer deres stilling i samfundet. Og det er trods corona!

Skal dagen markeres med blomster og martini? Skal du som kvinde på barikaderne - sparke dørene ind (naturligvis med behørig corona-afstand)? Eller kræver du som kvinde en halv fridag, som kvinder i Kina får tildelt?

Er dagen for dig overvurderet, fordi du som kvinde ser det som det helt naturlige i verden at agere på lige fod med mænd, noget som ikke behøver hverken at blive fejret eller sat fokus på.

Hvad betyder dagen for dig?

Jeg vil meget gerne høre dit bud på en kvinde-kampdag. Hvad er dagens formål i virkeligheden? Send en mail til rebecca@norrebroliv.dk inden den 7. marts kl.22.00. Vi udvælger et udsnit af de indkomne bud og bringer dem i løbet af i morgen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Slut med pop-up centre i København

KLUMME

Jeg trænger til at gøre noget dumt

Annonce