Annonce
Kultur

'Velfærdsbyen i forandring' er i spotlightet under dettes års Copenhagen Architecture Festival

Arkitekturfestivalen byder bl.a. på guidede ture i byen. Foto: Marie Louise Høstbo
Annonce

Nu slår Copenhagen Architecture Festival igen dørene op. Fra 1-12 oktober har de spækket programmet med guidede ture, workshops, seminarer og et stort lækkert filmprogram.

Temaet i år er 'Velfærdsbyen i forandring'. Et tema, der har ladet sig inspirere af 75-året for Anden Verdenskrigs afslutning, samt den omfattende transformation og debat efterkrigstidens velfærdsarkitektur- og by på nuværende tidspunkt må stå model for.

Det skal åbne for en undersøgelse af hvordan arkitektur, design og byplanlægning har præget og bidraget til vores velfærdsstat- og by i dag - og hvor den er på vej hen.

Programmet er spækket med fede events over byen. Du kan se hele programmet og hvornår festivalen rammer din bydel på: www.cafx.dk/program. Her er der events om alt fra byplanlægning med henblik på covid-19 pandemien, dansearkitektur, magiske byvandringer og drøftelser af fællesbyggeri.

På grund af Covid-19 har festivalen og dens samarbejdspartnere indført en række tiltag for at følge myndighedernes retningslinjer og sikre størst mulig tryghed blandt deltagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Corona-passage: Forrykt mener Flemming

Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Annonce