Annonce
KØBENHAVNLIV

Nu kan du blive viet på Det Kongelige Teaters balkon

Til december kan du blive viet på balkonen på Det Kongelige Teater. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Går du med planer om at skulle vies til december, eller kender du nogen, der skal?

Så er der nu mulighed for, at forevige minderne på to unikke lokationer. Som en del af konceptet 'Vie i det fri', åbner Københavns Kommune nu op for, at julevielserne kan ske i helt særlige rammer.

Nu kan man nemlig blive viet på Det Kongelige Teater eller i Operaen.

- En særlig anledning fortjener særlige rammer. Selvom Rådhuset i sig selv er en af byens smukkeste bygninger, har København et væld af fantastiske kulturinstitutioner, der kan være med til at sætte prikken over i’et på en allerede mindeværdig dag. Derfor vil vi gerne tilbyde muligheden for at blive gift på flere smukke steder rundt omkring i byen, og vi kan se, at rigtig mange har lyst til at benytte sig af det, siger kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Alt.) i en pressemeddelelse.

Vielsen på Det Kongelige Teater foregår udendørs, på balkonen, med udsigt over Kongens Nytorv. Kunne I bedre tænke jer at blive viet ved Operaen, så foregår vielsen på pladsen udenfor, med udsigt over havnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Historie

Den sidste rest af det gamle Valby risikerer nedrivning: Det er et stykke unikt lokalhistorie, der fjernes på et forkert grundlag

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Konservative svigter vores butikker

Kultur

Klimadebatten belyses med humor og sang

FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce