Annonce
Børneliv

Viggas far kan ikke længere følge med: Jeg står bare og kigger hjælpeløs på den marcipan

Viggas far efterlyste bageglade folk der ville tage hans datter under deres bagevinge. Foto: Privat

Vigga er 12 år, og hun elsker at bage. Det gør mange 12-årige, men for Vigga er det blevet mere end det. Faktisk er hun så engageret, at hendes forældre ikke længere kan følge med, og det fik hendes far til tasterne.

Efter de havde stået og set på, at datteren baksede med en teknik, som drillede, rakte han ud i Nørrebro-gruppen 'Nørrebro nabo til nabo'. Han efterlyste folk, som kunne have tid og lyst til at bage med hans datter.

- Det er ikke fordi, vi ikke vil eller har tid til at bage med vores datter - vi kan simpelthen bare ikke følge med længere. Vi står der og kigger hjælpeløst på hinanden, når vi ikke lige kan komme med det guldkorn, som kan få marcipanen af kagerullen, fortæller Claus Pedersen.

Claus Pedersen er overrasket over, hvor mange henvendelser der er kommet, og hvor sødt folk i gruppen har responderet. Han kan fortælle, at der særligt er fire henvendelser, som er yderst interessante. Henvendelser som han håber, kan blive reelle bagetimer til den måske kommende bagedyster.

Vigga blev i første omgang inspireret af 'Den store Bagedyst', men har siden hen fundet inspiration mange andre stedet.

- Jeg kan godt bruge en hel dag på at bage en kage. Det er spændende at lære de nye teknikker og gå helt ned i detaljerne. Og så er det jo en bonus at skulle spise kagen bagefter, fortæller Vigga Pedersen.

Vigga beskriver nøje sin yndlingskage lag for lag  - en Oreo-mousse-kage. Og ud fra hendes beskrivelse er der ingen tvivl om, at hun ved, hvad hun taler om.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Bydelens grønne lunger kvæles langsomt

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce