Annonce
Nørrebro

Vin de Table laver nyt koncept: Bestil lækker fransk take away sammen med din vin

Kok Mathias Silberbauer sørger for noget god, fransk bondemad, som smager skønt til et godt glas vin. Med dette nye take away-koncept støtter du både Vin de Table og Mathias, som for tiden er uden arbejde, da restauranten, han ellers arbejder på, er lukket. - Foto: Andreas Omvik
Annonce

Vin de Table slog dørene op på Frederikssundsvej 33 for lidt over tre år siden, og siden har ejerne Espen og Christopher fået enorm stor opbakning fra hele lokalområdet. Og i disse tider har de stadig taget det på sig at sikre en stabil mængde vin til deres kunder. Ud over generelt at holde åbent, er de begyndt at levere vin på cykel til hele København for kun 45 kroner ekstra i forhold til butikspris.

Men mennesket kan trods alt ikke leve af vin alene. Derfor tilbyder de fra i dag torsdag 19. marts take away fra butikken i tidsrummet 17-19.

Det er deres gode ven og kok, Mathias Silberbauer, der kokkererer. Han er for tiden uden arbejde, da den restaurant, hvor han ellers arbejder, for tiden er lukket.

Tidligere har Mathias stået i spidsen for køkkenet på en 1-stjernet Michelin-restaurant i Nice i Frankrig, inden han for nyligt er vendt hjem til København.

Mathias vil tilbyde en portion fransk bondemad til 85kroner med mulighed for nogle få tilvalg (for eksempel dessert). Hovedretten skifter dagligt, og kan forudbestilles ved at ringe til butikken på tlf. 30 11 48 00.

Alle penge for take away- mad går ubeskåret til Mathias, og butikken tilbyder tilkøb af vin der passer til maden.

Annonce
Annonce
Nyfødte

Her er de mest populære navne i hovedstaden

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce