Annonce
Corona

20 ud af 42 smittet, to er døde: Kor hårdt ramt af corona

Belmont Koret har været hårdt ramt af corona, men holder humøret højt.
Annonce

- Vi var ellers klar til at mødes igen, men så kom Mette (Frederiksen, red.) med de nye restriktioner, og så tør vi ikke alligevel. Vi må vente, og sådan må det være. Vi vil ikke risikere en omgang mere.

Belmont Korets formand Vera Kongebro var en af de fem fra koret der blev indlagt med Corona, hvoraf to af kor-vennerne mistede livet.

- Vi var 20 der blev smittet, ud af de 42 i koret der var samlet dagen før landet blev lukket ned dengang i marts. Siden da har vi holdt os for os selv, og senest vi var samlet var da vi var til urnenedsættelse.

De to der døde med corona var en 84-årig kvinde og en 78-årig mand. Alle de øvrige smittede er i dag ved godt mod og oven på igen.


Vi har kontakt til hinanden, og holder hinandens humør oppe


- Ja, vi er jo i risikogruppen, da vi jo er oppe i årene. Så vi må tage alle forbehold. Men vi glæder os til at mødes igen, forhåbentligt snart, for det er godt nok svært at skulle undvære det sociale vi har sammen. Men vi har kontakt til hinanden, og holder hinandens humør oppe, siger vera Kongebro til NordvestLIV.dk og fortsætter med en appel til alle derude om at passe på hinanden.

- Det har ikke været sjovt at være indlagt og i særdeleshed ikke sjovt at miste venner. De unge der fester, og alle dem jeg så på stationen forleden, der ikke bar masker; jeg håber I og alle andre vil gøre hvad der skal gøres, så vi kan passe på hinanden og komme så godt ud af dette som muligt, siger 84-årige Vera Kongebro til NordvestLIV.dk

Opfordringen er hermed givet videre.

Belmont Koret holder til i Bellahøj Kirke i Bellahøj-Utterslev Sogn. Læs mere om Belmont Koret på www.belmontkoret.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En drøm om balance

Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Arkitektur

Nu kan du indstille Årets Arne 2021

Annonce