Annonce
Efterlysning

Alexander leder efter sin far: Annie uden ben kan være nøglen

Alexander Holdensgaard leder efter sin far. Han efterlyser derfor Annie, som meget vel kunne være nøglen i den søgning. Foto: Privat

Der er gået "sporløs" i den på redaktionen - og det er Annie, vi leder efter. Og hvad har Annie så gjort - absolut ingenting, men det gør hende ikke mindre interessant.

Annie kan nemlig ligge inde med informationer, som hendes gamle veninde Maria Jensen kunne have fortalt hende tilbage omkring 1999 og frem til sin død i 2002.

Alexander Holdensgaard er 22 år, og han leder efter sin far. Han har ikke mange ledetråde, og må derfor gribe dem der er. Gribe dem for til sidst at kunne binde enderne sammen og forhåbentlig finde sin far. Og det mener han, at Annie vil kunne hjælpe til med.

- Hun hedder Annie, det ved jeg, men ellers er det meget sparsomt med information. Ikke engang stavemåden, er jeg sikker på. Jeg ved dog, at hun dengang kun havde et ben, og stod til at skulle af med det andet. Hun skulle også have en søn som er homosexuel. Men om hun er 45 år eller 65 år, det ved jeg ikke, fortæller Alexander Holdensgaard.

Annie skulle eftersigende have boet i Københavns området, måske nordvest, Nørrebro, Østerbro tilbage i starten af årtusindskiftet. Og det er, hvad vi ved om Annie. Måske er dette en optimistisk efterlysning - måske ikke, for måske sidder Annie derude et sted og venter på at bive fundet.

Er du Annie, kender du hende, eller ved du, hvem der er tale om, så kontakt mig meget gerne:

Send en mail til rebecca@nordvestliv.dk eller ring #41421200.

Vi vil meget gerne hjælpe Alexander med at finde sin far.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce