Annonce
112

Biljagt i fuglekvarteret: Fire unge nægtede at standse

Politiet hastede gennem Ørnevej i forsøget på at stoppe en bil. Foto: Local Eyes

En patruljevogn spottede omkring klokken 12.34 en Peugeot med fire unge mænd i området Borups Allé/Hillerødgade. Betjentene signalerede, at de ønskede bilen bragt til standsning, noget som de unge mænd ikke adlød.

Politiet eftersatte bilen under Bispeengbuen og ud af Nordre Fasanvej. Føreren af bilen mistede herredømmet og ramte en husmur. De fire unge mænd flygtede fra stedet til fods.

- Føreren havde ikke føreret og et vidne har set de unge mænd smide en pose kokain fra sig under flugten. Vi formoder, at det kan være grunden til, at de flygtede fra stedet. Tre af dem blev pågrebet i en baggård på Svanevej i Fuglekvarteret og er nu i politiets varetægt, udtaler vagthavende Henrik Stormer, Københavns Politi.

Bilen var ikke stjålet, men tilhørte en af de andre passagerer. Føreren vil nu blive sigtet for de færdselsforseelser, der skete under eftersættelsen samt den manglende føreret.

Ingen kom noget til under flugten - og Hovedstadens Beredskab har undersøgt huset, som blev påkørt. Der er kun tale om overfladiske skrammer.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KLUMME

Forårsfornemmelser og friske ideer

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce