Annonce
Jul

De hjemløse juletræer forplanter sig til Nordvest: Du kan gøre en forskel

Stemningen er ikke at tage fejl af hos Hjemløse Juletræer på Hillerødgade. Foto: Privat
Annonce

De hjemløse juletræer forplanter sig nu flere steder over København. Det betyder at julehyggen nu kan nå ud til flere københavnske familier, der kan give de hjemløse juletræer et hjem og være med til at værne om den lokale julestemning og næste-kærlighed.

Bag de hjemløse juletræer står aktivitetscentret Mændenes Hjem på Vesterbro, Sundholm på Amager samt Kirkens Korshær på Hillerødgade lige her i Nordvest. Og når der handles et juletræ lokalt, er det ikke kunne juletræet, der får tag over hovedet.

Fordi bag juletræssalget står byens hjemløse, der gennem juletræssalget bliver sat i arbejde.

- Overskuddet går direkte til driften af Arbejdsfællesskabet Håndlangerne, som har til formål at skabe meningsfulde arbejdsopgaver for beboere og brugere af Kirkens Korshærs Herberg i Hillerødgade 64, siger Amanda Olivia Andersen, værkstedsansvarlig for Arbejdsfællesskabet Håndlangerne.

Kirkens Korshær Herberg i Hillerødgade står klar til at give de hjemløse juletræer et tag over hovedet og et hjem at holde jul i. Foto: Kirkens korshær Herberg i Hillerødgade

Julehyggen byder som oftest på lidt af hvert, om det er at holde varmen ved bålet imens der sættes tænderne i et sprødt snobrød og finder årets juletræ eller om det er en hurtig handel. Der er gran og hygge til enhver smag med alt fra mistelten-, pyntegran-, pottegran- og økologiske juletræer.

Hvor & hvornår: Kirkens Korshær Herberg i Hillerødgade 64. Juletræssalget holder åbent tirsdag og torsdag klokken 14-19 og lørdag og søndag mellem klokken 10 og 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Annonce