Annonce
Det sker

Den gamle møntvask på Mågevej: Det skal der ske

Facaden på det gamle møntvaskeri på Mågevej 32 kunne også trænge til en renovering, ligesom den møntvasken gennemgår. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Annonce

På Mågevej ligger en gammel møntvask. Det har der gjort i rigtig mange år, men nu er den lukket. Kører man forbi, ser man stadig det gule skilt med røde bogstaver. De røde bogstaver vidner om, at tiden er gået og med ordene 'DERES NTVASK' og den låste dør, er det et noget trist syn, som rammer en.

Går man tættere på og endda tillader sig at kigge ind gennem ruden, så ligner det en byggeplads.

Mette Bjørnbæk Frandsen har længe undret sig over det tomme lokale og funderet over, hvad der skulle ske med det. Derfor kontaktede hun redaktionen med sit spørgsmål. For hvad skal der i grunden ske med den gamle møntvask på Mågevej?

Det er langtid siden, at døren til den gamle møntvask på Mågevej 32 har stået åben. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Lige nu sker der rigtig mange ting i Nordvest. Gammelt bliver til nyt. Men engang i mellem sker det faktisk også, at gammelt bliver renoveret. Og lige præcis det sidste er, hvad der har vist sig at være svaret på Mette Bjørnbæk Frandsens spørgsmål.

Annonce

Administrator løfter sløret

Vi har været i kontakt med PrivatBo, som administrerer ejendommen, og de løfter sløret for, hvad der skal ske med byggepladsen på Mågevej 32.

- Vi er ved at etablere et nyt og moderne vaskeri i lokalerne. Vaskeriet er udelukkende med adgang for ejendommens beboere samt beboerne i en naboejendom. Idet alle aftaler for nuværende ikke er endelig på plads, kender vi ikke den endelige dato for åbning, siger Karin Kryger Olsen der er Forretningsfører hos PrivatBo.

Beboerne i  ejendommen samt dens naboer kan se frem til et nyt vaskeri.

Er der ting i din bydel som undrer dig, så gør ligesom Mette Bjørnbæk Frandsen. Stil dit spørgsmål til redaktionen, så prøver vi at finde svaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce