Annonce
Event

Fuglelyde i Fælleskaféen i samarbejde med NordvestLIV

Hanne Andersen og Marie Larsen i Fælleskaféen. Er en kollektiv-café. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Vi ses til gode historier, indsigt, musik og fællesskab.
Annonce

Nordvest for fællesskab og mangfoldighed!

Den 19. september slår Fælleskaféen på Nattergalevej 38 i Nordvest dørene op for en dag i eventyrenes, indlevelsens og fælleskabets tegn. Det sker i samarbejde med NordvestLIV, som ligesom Fælleskaféen har en mission om at samle Nordvest og begejstres i fællesskab.


Vi vil gerne samle Nordvest. Vi vil skabe et fællesskab, hvor alle føler, at de har noget at komme her efter.

Maria Larsen, en del af foreningen Fælleskaféen.


FugleLyde i Fælleskaféen, som eventet hedder, vil tage dig igennem et spraglet og alsidigt program. Du vil komme til at møde Hanne, som fortæller de smukkeste eventyr. Du vil møde forfatteren Kristina Aamand, som med humor og alvor fortæller om, hvordan det er at vokse op på den vilde Vestegn med to kulturer, to religioner og følelsen af at være et omvandrende kultursammenstød. Ras Money vil vende sine plader, og sidst vil Tobias Trier Trio gøre sit til at skabe de bedste forudsætninger for en hyggelig aften. Programmet finder du også på Fællekaféens Facebook-event.

Annonce

Caféens svar på et ægte kollektiv

Fælleskaféen ligger i Nordvest og er caféens svar på et ægte kollektiv. Godt 20 demokratiske sjæle kastede sig for knap et år siden ind i projektet om at lave en Fælleskafé. Et lyst-drevet spraglet fællesskab med en alders-repræsentation fra 20-78 år, der styrer slagets gang.

Med en så stor aldersrepræsentation kan det da heller ikke undgås, at det også afspejles i de mange events, som allerede nu har set dagens lyst med Fælleskaféen som afsender. Og mange flere af slagsen vil komme til.

- Vi vil gerne samle Nordvest. Vi vil skabe et fællesskab, hvor alle føler, at de har noget at komme her efter, siger Maria Larsen, som er en del af foreningen Fælleskaféen.

Vi glæder os til at bidrage til fællesskabet i Nordvest og byde dig velkommen - naturligvis inden for de gængse corona-reglementer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Suburban danceday i Dansekapellet

Klumme

Tak for dig, Nordvest

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce