Annonce
Nordvest

'I Sandhedens Tjeneste: Nordvest-elever skal være med i stort nyhedsshow fra DR

Eleverne fra 8 og 9 klasse i tre skoler fra Nordvest er blevet inviteret til at være med i DRs store virtuelle show ' I Sandhedens Tjeneste' hvor de sammen med værter som Erkan Özden og Annika Wetterling skal debattere digital adfærd. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Året er 2020 og 'Fakenews' er efterhånden blevet en integreret del af vor samfund og vor verden. I den anledning vil eleverne fra henholdsvis Bellahøj Skole, VerdensBørn Grundskole og Al-Hilal Skolen sammen med en håndfuld andre skoler fra Københavns kommune  være med i DRs store virtuelle nyhedsshow 'I Sandhedens Tjeneste'.

Her skal 8-9 klasses eleverne arbejde tæt sammen med værten Erkan Özden fra DR Nyhederne og digital journalist Annika Wetterling. imens de debatterer digital adfærd.

Her skal eleverne fra Nordvest være med til at debattere og lære mere om de unges omgang på nettet. De vil blandt andet have fokus på kildekritik, nyhedsformidling og adfærd på de sociale medier, med det ultimative formål; at udruste de unge til at begå sig i en digital nyhedsverden.

Det hele kommer - i temaets ånd - til at foregå som et digitalt event. Eleverne vil altså være med direkte fra Nordvest, når de mødes online med andre unge mennesker på deres egen alder. Undervejs vil eleverne inddrages i blandt andet afstemninger og konkurrencer, når de oplyses og debatterer digital adfærd, kildekritik og nyhedsformidling i 'Sandhedens Tjeneste' torsdag 19. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce