Annonce
Nordvest

Kage-oase trodsede corona og slog dørene op to dage før landet lukkede

Ta Touche har slået sig ned på Degnestavnen. En hyggelig lille oase. Foto: Karen Østergaard Steffensen
Annonce

At Nordvest er noget for sig, det kan vi vist godt alle blive enige om. Og det er heller ikke usædvanligt, at der skyder små niche-forretninger op på steder man mindst venter det.

Køen foran Ta Touche er ikke til at tage fejl af. Flere vil gerne have fingrene i deres moussekager og Macarons. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Det var også tilfældet tilbage i december. Her åbnede en lille kage-oase på Degnestavnen en sidevej til Birkedommervej. Godt nok nåede det lille kagested kun at have åben to dage, før restriktionerne begyndte at regne ned over landet.

Der skulle heldigvis mere til at slå folkene ud bag det lille bageri, som ufortrøden fortsatte med at lange deres hjemmelavede mousskager og macarons over disken som take away.

- Vi har nu været igang i godt en måned. Og vi er mildest talt overvældede over den fantastiske modtagelse vi har fået trods corona-restriktioner. Vi har oplevet så utrolig meget støtte og fået så mange opmuntrende ord fra søde mennesker fra nær og fjern, skriver Ta Touche på deres facebook-side.

NordvestLIV har flere gange været forbi og oplevet kø foran butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Klumme

Du, vores, Nordvests og menneskehedens år

Klumme

Nordvest fortjener flere lokale helte

Klumme

Et nytårsønske for Nordvest

Nordvest

I det nye år skal vi grine noget mere

Annonce